Alam Mall

 

Pakej Website Perniagaan

WebsiteWebsite pengenalan kepada bisnes anda, tidak kira kecil, sederhana atau besar. Website berciri responsif mesra gajet. Kami daftarkan hosting, nama domain dan google map untuk anda.
Klik sini untuk maklumat lanjut.

 

Lot99. Lot Bisnes.

Lot Bisnes

Hanya perlu 1 laman web dan 1 google map untuk dunia kenali perniagaan anda. Dapatkan website dengan google map, sekarang di Lot99.
Klik sini untuk ke Lot99.

 

Kedai Broadband

Anda kini boleh buat permohonan talian Telefon, Streamyx dan Unifi, rumah kediaman atau premis perniagaan di sini, tanpa perlu pergi ke TM Point.

Klik sini untuk ke Kedai Broadband

 

Iklan Percuma

Iklan Percuma Ruang iklan untuk anda beriklan. Daftar sebagai ahli PERCUMA dan mula beriklan. Anda boleh urus dan kemaskini senarai iklan melalui dashboard anda sendiri.
Klik untuk info Iklan Percuma

Iklan Percuma. Ruang iklan untuk anda beriklan.

Dapatkan lebih 40 link web iklan percuma untuk anda beriklan secara percuma, produk, servis atau pengumuman anda!

Anda di jemput daftar percuma untuk beriklan apa saja bisnes atau perniagaan di web Iklan Percuma. Sila pastikan anda memberi alamat kediaman yang betul dan tepat kerana keupayaan sistem website membentuk peta lokasi google map berdasarkan alamat kediaman yang di beri.

Sila masukkan alamat sahaja di ruang alamat, supaya peta google yang di hasilkan menunjukkan lokasi sebenar anda. Jika peta yang di hasilkan tidak menunjukkan lokasi sebenar anda atau yang hampir (bergantung kepada ketepatan maklumat yang di masukkan), sila periksa semula alamat yang di masukkan.

Ruang alamat seperti di bawah ini mempengaruhi output atau hasil peta google anda:

Street:
City:
State:
Country:

Contoh alamat yang menghasilkan peta google di bawah:

Street: Lorong Lautan Samudera 9/6, Seksyen 9,
City: Bandar Puncak Alam, Kuala Selangor
State: selangor
Country: Malaysia

Contoh peta google di web Iklan Percuma:

Contoh google map lokasi

Anda boleh buka window baru untuk peta google dengan klik    di bahagian Map.

Anda juga di minta memberi alamat email yang tepat kerana sistem borang pesanan di iklan anda akan menghantar email berdasarkan email yang anda beri apabila bakal pelanggan membuat pertanyaan melaluinya. Anda tentu tidak mahu terlepas peluang.

Contoh:

Contoh borang pertanyaan

Setelah daftar, iaitu dengan hanya masukkan Username yang di kehendaki dan alamat email, sila periksa email anda. Sila guna maklumat username dan password yang di hantar untuk login ke sistem Iklan Percuma.

Setelah login, anda boleh membuat iklan dengan memilih mana-mana kategori yang anda rasa sesuai. Klik Categories untuk tujuan tersebut.

Di web iklan percuma, ada  3 kategori iklan.
1. Iklan percuma
2. Iklan di Featured Listings - berbayar
3. Iklan di Sponsored Ads - berbayar

Semasa mengisi borang untuk iklan percuma, sebelum Submit atau hantar, anda akan di beri satu checkbox pilihan samada mahukan iklan percuma anda, di senaraikan juga sebagai featured listings.

***Sila abaikan pilihan featured listing jika hanya mahu iklan percuma.

 

Klik sini untuk ke web Iklan Percuma.

 

 

 

 

Link Ekspres

Relaks Sebentar