Alam Mall

 

Pakej Website Perniagaan

WebsiteWebsite dengan nama domain pilihan anda sendiri. Contact form, autoresponder dan google map lokasi perniagaan di sediakan. Link anda di daftarkan ke web direktori perniagaan.
Klik sini untuk maklumat lanjut.

 

Lot99. Lot Bisnes.

Lot Bisnes

Hanya perlu 1 laman web dan 1 google map untuk dunia kenali perniagaan anda. Dapatkan website dengan google map, sekarang di Lot99.
Klik sini untuk ke Lot99.

 

Kedai Broadband

Anda kini boleh buat permohonan talian Telefon, Streamyx dan Unifi, rumah kediaman atau premis perniagaan di sini, tanpa perlu pergi ke TM Point.

Klik sini untuk ke Kedai Broadband

 

Iklan Percuma

Iklan Percuma Ruang iklan untuk anda beriklan. Daftar sebagai ahli PERCUMA dan mula beriklan. Anda boleh urus dan kemaskini senarai iklan melalui dashboard anda sendiri.
Klik untuk info Iklan Percuma

Bijak Niaga. Modal hanya sekali. Komisyen di bayar setiap bulan.

Jom jadikan setiap top-up prepaid telefon bimbit ahli keluarga, saudara-mara, sahabat-handai atau sesiapa sahaja menjadi sumber pendapatan! 

 

30 SEBAB KENAPA ANDA PERLU TUKAR SIMKAD ANDA KEPADA SIMKAD TONEEXCEL- TUNETALK INI SEKARANG!

1. Anda boleh mengekalkan nombor telefon sedia ada

2. Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan

3. Anda boleh memperkenalkan SIMKAD ini kepada sesiapa sahaja tanpa had

4. Bonus dibayar 3 kali sebulan (11hb, 21hb, 31hb)

5. Tiada produk untuk dijual, hanya perkenalkan SIMKAD ToneExcel-Tunetalk

6. Anda boleh memiliki beberapa akaun (maksima hingga 10 akaun)

7. Tak perlu ingatkan rakan di dalam network utk top up sebab memang mereka selalu topup

8. TAK PERLU SIMPAN STOK

9. TAK PERLU MENJUAL

10 TAK PERLU BUAT PRODUK DEMO

11 Penyelenggaraan rendah - RM20/bulan sahaja (maintain topup), guna jer mcm biasa

12 Kos rendah untuk memulakan perniagaan

13 Pasaran meluas (37 juta pengguna telefon bimbit)

14 Produk yang diperlukan hampir semua orang

15 Umur 12 tahun dan dah ada IC pun boleh turut serta

16 Terbuka kepada bukan warganegara yang memiliki passport

17 Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan pasif seumur hidup

18 Dapat PELINDUNGAN INSURAN KEMALANGAN RM50K PERCUMA

19 Dapat point boleh tukar ke tiket AirAsia PERCUMA

20 Lucky draw atau cabutan bertuah setiap minggu/bulan

21 Bonus 2 bulan sekali dan setahun sekali

22 Bonus Umrah(muslim) dan Percutian(non muslim)

23 Bonus introducer paling tinggi dan Bonus Topup paling tinggi

24 Income atau pendapatan boleh diwarisi sampai bila-bila selagi SIMKAD anda top up tiap bulan RM20

25 Ikut coverage Celcom, dimana ada Celcom disitu ada TuneTalk

26 Boleh topup dimana saja sama dengan telco yg lain

27 Boleh buat call / sms / internet (data plan)

28 Diiktiraf oleh Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM)

29 Menjadi biz partner syarikat-syarikat besar seperti Stesen-stesen minyak, Bank-bank, 7Eleven, Giant, Tesco dll

30 Dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu ToneGroup.

Ini bukan scam atau skim cepat kaya dan insya Insya Allah sukar nak lingkup kerana produk memang keperluan harian !

JADI APA RISIKO YANG ANDA ADA?
JIKA BUKAN INI, APA LAGI?
JIKA BUKAN SEKARANG, BILA LAGI?
ITULAH 30 SEBAB KENAPA ANDA PERLU TUKAR SIMKAD ANDA KEPADA SIMKAD TONEEXCEL-
TUNETALK INI SEKARANG!


Bagaimana mahu sertai program ini? 

Ikut turutan langkah-langkah berikut:


1. Dapatkan SIMKAD Tone Excel-Tune Talk ini. Klik sini
SIMKad ini tidak di jual di kedai biasa. Hanya boleh di beli melalui ahli atau pun dari service centre  yang sah. Hubungi saya terus untuk sebarang pertanyaan.
 

2. Aktifkan SIMKAD Tone Excel-Tune Talk.Klik sini
SIMKad ini kosong iaitu masih tiada nombor telefon. Ikut arahan untuk masukkan nombor telefon pilihan anda dan maklumat anda. Nilai kredit RM30 disertakan di dalam SIMKad. Sila buat panggilan atau sms ke mana-mana nombor telefon untuk aktifkan nombor telefon baru anda. Dapatkan bantuan saya jika perlu.

3. Daftar/register didalam program referral affiliate ini. Klik sini
Setelah aktifkan nombor telefon Tune Talk baru anda, daftarkan diri anda di web ini supaya anda di daftarkan di bawah kumpulan saya. Dapatkan bantuan saya jika perlu.


4. Setelah aktifkan SIMKAD dan telah daftar sebagai affiliate, terus aktifkan Selfcare di TuneTalk.com
 
Klik sini 
Sila ikut arahan di web untuk aktifkan akaun selfcare anda di tunetalk.com. Di web selfcare anda, anda boleh  melihat status jumlah topup, baki kredit, nombor telefon yang di hubungi, lama masa di hubungi dan jumlah caj setiap panggilan, sms dan sebagainya. Dapatkan bantuan saya jika perlu. 

5. Emel atau hubungi saya untuk dapatkan web replika promosi anda. 

Dan anda sudah pun boleh memulakan program perniagaan hebat ini.