Kenapa Lot99?

by mael on July 4, 2012

Selesai upload website yang baru siap ke Lot99 di alammall.com dan jam ketika itu menunjukkan 1.30am. Semalam juga iaitu jam 1.30am, sms ke rakan untuk beritahu websitenya dah di uploadkan.

Sub-direktori Lot99 tu pun baru saja di create. Begitu jugalah website rakan, yang gemar menggunakan nama fidimeru. Link websitenya seperti ini, http://www.alammall.com/lot99/fidimeru

Websitenya jenis statik dan hanya 1 mukasurat tetapi menggunakan “anchor” iaitu pautan atau link kedudukan dalam mukasurat yang sama. Ia sebenarnya menggunakan template percuma sahaja dan dalam kelas website statik dan bukan dinamik.

Ok. Kenapa namakan sub-direktori tu Lot99? Entah. Mungkin teringatkan Lot 10 di KL dan pasaraya 99, yang akhirnya secara spontan beri nama Lot99. Hehe.

Apa-apa pun jika mahu cuba perubatan tradisional dari rakan saya tu, bolehlah dapatkan maklumat mengenai beliau dan peta lokasi ke tempatnya melalui link ini, http://www.alammall.com/lot99/fidimeru

Jika berminat mahu miliki website sepertinya dan tersenarai di direktori Lot GMap, boleh lah kilk link di bawah sekali dalam website rakan tu nanti.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: