Alam Mall

 

Pakej Website Perniagaan

WebsiteWebsite pengenalan kepada bisnes anda, tidak kira kecil, sederhana atau besar. Website berciri responsif mesra gajet. Kami daftarkan hosting, nama domain dan google map untuk anda.
Klik sini untuk maklumat lanjut.

 

Lot99. Lot Bisnes.

Lot Bisnes

Hanya perlu 1 laman web dan 1 google map untuk dunia kenali perniagaan anda. Dapatkan website dengan google map, sekarang di Lot99.
Klik sini untuk ke Lot99.

 

Kedai Broadband

Anda kini boleh buat permohonan talian Telefon, Streamyx dan Unifi, rumah kediaman atau premis perniagaan di sini, tanpa perlu pergi ke TM Point.

Klik sini untuk ke Kedai Broadband

 

Iklan Percuma

Iklan Percuma Ruang iklan untuk anda beriklan. Daftar sebagai ahli PERCUMA dan mula beriklan. Anda boleh urus dan kemaskini senarai iklan melalui dashboard anda sendiri.
Klik untuk info Iklan Percuma

Aplikasi grafik percuma

Sofwer yang saya ingin perkenalkan kali ini ialah sofwer grafik yang sangat mudah untuk di gunakan.

Saya mempunyai aplikasi grafik Photoshop, GIMP, paint.net selain aplikasi windows paint untuk kerja-kerja grafik.

Photoscape ini adalah sofwer yang di gunakan oleh anak saya yang bersekolah di tingkatan 2. Tertarik untuk menggunanya setelah melihat mudahnya untuk menghasilkan grafik animasi.

Di bawah ini adalah contoh grafik animasi yang menggunakan 2 dan 5 file gambar dengan 2 kesan berlainan. Hanya drag gambar yang di kehendaki ke ruang animasi dan bravo!, siap sudah karya agung kita. Anda boleh pilih kesan animasi dengan option Change effect di menu Animated GIF ini. File yang terhasil adalah animated gif.

Anda boleh juga download mana-mana file animated gif dari internet.  Buka aplikasi ini dan pilih Animated GIF. Drag gambar yang baru di download ke tengah ruang kerja dan akan terpapar koleksi file gambar yang di gunakan untuk membentuk animasi. Cuba lah.

                      


Anda boleh download sofwer percuma ini di sini,

Klik sini untuk download
Selamat belajar.

 

Link Ekspres

Relaks Sebentar