Welcome, visitor! [ Register | Loginrss  | tw

 

RM0

REPAIR PORT AUDIO/EARPHONE

  • Street: NO.236, JA
  • City: JALAN SULTAN MOHAMMAD
  • State: Terengganu
  • Country: Malaysia
  • Zip/Postal Code: 21100
  • Listed: February 7, 2019 7:08 pm
  • Expires: 14 days, 6 hours

Description

Pernah tak korang alami masalah ni, baru jer nak cabut earphone dari lubang port dia tibe-tibe prakkk ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜จpatah pulak bahagian kepala dia..

Frust sebab patah satu hal dah, lagi frust biler cebisan yang patah tu tertinggal pulak kat dalam lubang port..
Haaa sudah nak cabut xdapat, nak psg earphone / usb speaker lain plak xdetect ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–

Haihhh rupenye ramai customer kami alami masalah ni.

Tapi xpe pakar IT kami di Mynet It Solutions boleh tolong settlekan masalah ni.

Perlukan pertolongan kami โคต๏ธ
๐Ÿ†˜ 014-5383659 –> whatsapps
๐Ÿ†˜ 09-6224889 –> call

FB / IG : mynet it solutions @ ebook service centre

Ad Reference ID: 5965c5bed1923a2e

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

To inquire about this ad listing, complete the form below to send a message to the ad poster.

Information about the ad poster

Other items listed by ebook service centre

Latest items listed by ebook service centre »