Utama

Lot 99 adalah Lot Bisnes atau laman pengenalan kepada bisnes anda, tidak kira kecil, sederhana atau besar. Ia adalah website statik tetapi mempunyai keunikan tersendiri.

Di bangunkan di sub-direktori alammall.com yang di daftarkan pada hujung Mac-2012. Sila klik sini untuk kesahihan  maklumat pemilik.

Lot 99 adalah unik kerana setiap Lot Bisnes di lengkapi dengan peta lokasi Google Map yang di daftarkan. Uniknya adalah seperti uniknya nama perniagaan atau nama syarikat anda yang di daftarkan di SSM. Nama yang di daftarkan di SSM adalah unik dan tidak boleh ada duplikasi.

Nama perniagaan atau syarikat anda yang unik itu akan di daftarkan di Google Map. Pelanggan atau bakal pelanggan hanya perlu taip nama perniagaan anda ke google map search untuk mencari lokasi dan maklumat mengenai perniagaan atau syarikat anda.

Mudah bukan? Malah dengan hanya serendah RM1800(caj servis, setahun paparan di Lot99), anda dapat website berserta google map yang di daftarkan atas nama perniagaan atau syarikat di sub-direktori, seperti ini, alammall.com/lot99/nama-perniagaan-syarikat dan nama domain dan hosting anda sendiri, seperti ini, www.nama-domain-pilihan.com.

Lihat contoh website dan peta lokasi google map dengan klik di sini.

Website anda tersenarai di laman Lot Bisnes. Klik di sini.

Buat pesanan anda hari ini dengan klik di sini.

Terima kasih.

 

 

 

Home Utama