Alam Mall

 

Pakej Website Perniagaan

WebsiteWebsite pengenalan kepada bisnes anda, tidak kira kecil, sederhana atau besar. Website berciri responsif mesra gajet. Kami daftarkan hosting, nama domain dan google map untuk anda.
Klik sini untuk maklumat lanjut.

 

Lot99. Lot Bisnes.

Lot Bisnes

Hanya perlu 1 laman web dan 1 google map untuk dunia kenali perniagaan anda. Dapatkan website dengan google map, sekarang di Lot99.
Klik sini untuk ke Lot99.

 

Kedai Broadband

Anda kini boleh buat permohonan talian Telefon, Streamyx dan Unifi, rumah kediaman atau premis perniagaan di sini, tanpa perlu pergi ke TM Point.

Klik sini untuk ke Kedai Broadband

 

Iklan Percuma

Iklan Percuma Ruang iklan untuk anda beriklan. Daftar sebagai ahli PERCUMA dan mula beriklan. Anda boleh urus dan kemaskini senarai iklan melalui dashboard anda sendiri.
Klik untuk info Iklan Percuma

Lot Niaga Untuk Promosi Industri Kecil Dan Sederhana.

Lot Niaga adalah Lot Bisnes atau laman web pengenalan kepada bisnes anda, tidak kira kecil, sederhana atau besar. Ia adalah website berciri responsif mesra gajet.

Kami daftarkan hosting, nama domain dan google map untuk anda. Kami juga pasangkan template website responsif dari 100 lebih koleksi template wordpress yang responsif.

Dengan website template wordpress responsif, anda sebagai admin, boleh buat pengeditan/kemaskini sendiri tanpa perlu hubungi saya atau pihak ketiga. Semua akan di ajar hingga boleh anda lakukan sendiri.

Lot Niaga adalah unik kerana setiap Lot Bisnes di lengkapi dengan peta lokasi Google Map yang di daftarkan. Uniknya adalah seperti uniknya nama perniagaan atau nama syarikat anda yang di daftarkan di SSM. Nama yang di daftarkan di SSM adalah unik dan tidak boleh ada duplikasi.

Nama perniagaan atau syarikat anda yang unik itu akan di daftarkan di Google Map. Pelanggan atau bakal pelanggan hanya perlu taip nama perniagaan anda ke google map search atau aplikasi Waze, untuk mencari lokasi dan maklumat mengenai perniagaan atau syarikat anda.

Maklumat lanjut dan senarai template pilihan di sini.

Link Ekspres

Relaks Sebentar