Alam Mall

 

Pakej Website Perniagaan

WebsiteWebsite pengenalan kepada bisnes anda, tidak kira kecil, sederhana atau besar. Website berciri responsif mesra gajet. Kami daftarkan hosting, nama domain dan google map untuk anda.
Klik sini untuk maklumat lanjut.

 

Lot99. Lot Bisnes.

Lot Bisnes

Hanya perlu 1 laman web dan 1 google map untuk dunia kenali perniagaan anda. Dapatkan website dengan google map, sekarang di Lot99.
Klik sini untuk ke Lot99.

 

Kedai Broadband

Anda kini boleh buat permohonan talian Telefon, Streamyx dan Unifi, rumah kediaman atau premis perniagaan di sini, tanpa perlu pergi ke TM Point.

Klik sini untuk ke Kedai Broadband

 

Iklan Percuma

Iklan Percuma Ruang iklan untuk anda beriklan. Daftar sebagai ahli PERCUMA dan mula beriklan. Anda boleh urus dan kemaskini senarai iklan melalui dashboard anda sendiri.
Klik untuk info Iklan Percuma

My Tutor - Tutor Online Anda

MyTutor mengekalkan konsep percuma untuk ilmu-ilmu asas pembinaan website. Pembelajaran kendiri atau belajar sendiri secara online melalui panduan di website atau video tutorial. 

MyTutor terbahagi kepada 2 kategori akses:

1. Percuma - Protected Access
2. Berbayar - Private Access

Kategori Protected Access adalah untuk umum, perlu daftar dan akses percuma.

Kategori Private Access adalah tutor khusus, perlu daftar dan berbayar.

Banyak topik akan di tambah dari semasa ke semasa untuk kedua-dua kategori akses.

Anda bukan sahaja boleh berinteraksi dengan instructor tetapi juga berkongsi idea atau maklumat dengan pelajar dalam kursus yang sama di ruang sembang atau forum.

Hanya jika anda rasakan perlu bimbingan secara terus dari instructor, boleh lah anda pilih tajuk-tajuk kursus yang bersesuaian dengan keperluan anda di kursus dalam kategori Private Access iaitu kursus berbayar.

Klik sini untuk DAFTAR PERCUMA di MyTutor.

Link Ekspres

Relaks Sebentar